SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Utsidan och insidan

- Att piffa till utsidan är bra.

Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

En väg framåt skulle kunna vara att göra en quickfix för att skapa den image du önskar dig. Piffa till utseendet, kör rätt bil och se till att du syns på rätt ställen. Uppdatera Facebook med härliga statusar, bilder på roliga kalas och glada kompisar. Köp rätt saker, bo i rätt område och jobba på rätt arbetsplats. Sen är din image snyggt paketerad.

Utsidan och insidan

July 25, 2014 at 8:58 AM

Tricket är att när andra vill lära känna dig bättre, så behöver dom uppleva att din insida hänger ihop med din utsida. Vid en quickfix av utsidan hinner oftast inte insidan med i svängarna.

Att piffa till utsidan är bra. Att piffa till utsidan innan du har piffat till insidan kan bli förvirrande för andra. Börja inifrån istället, så kommer allt snart att hänga ihop och du får en tydligare image.

Anna-Karin Lingham har många års erfarenhet av varumärkesutveckling för både företag och individer.Sikta högt med ditt varumärke! Beställ gärna boken "Visa ditt rätta jag" via info@linghamenterprise.seTags: PERSONAL BRANDING Personlig utveckling Personlig varumärke
Category: PERSONAL BRANDING Personlig utveckling Personlig varumärke

Kommentera gärna!

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.