SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

LinkedIn!

- Professionellt och jobbrelaterat nätverkande

LinkedIn är mer än en CV databas. Genom att skapa en bra profil kan du bygga och stärka ditt eget varumärke, höja din trovärdighet som expert inom ditt området, skapa nya affärsmöjligheterna och nätverka. Du bestämmer själv hur mycket av din profil som ska visas öppet och hur mycket tid du vill lägga på LinkedIn. 

I dagens digitala tidsålder, är ditt personliga varumärke det viktigaste du har. Det är dags att visa din professionella kompetens och ge den en ny lyster om du vill bygge ditt nätverk, lära, dela med dig av din kompetens och/eller gå vidare i din karriär.

Öka din synlighet!
Tjänsteportalen har valt att inte be våra besökare registrera sig i CV databas. Vi tror att du (med oss) är less på "kraven" att lägga in dina uppgifter hos en oberoende tredjepart för att få lov att ansöka ett jobb. Skapa dig hellre en effektiv LinkedIn profil som kan hjälpa dig att hitta ditt nästa jobb och lägga grunden för en långsiktig jobbsökande.

Vad är LinkedIn?
Enkelt förklarat är LinkedIn en online plattform för professionellt nätverkande. Precis som på Facebook, lägger du till dina kontakter (motsvarigheten till Facebooks vänner) och kan gå med i olika grupper, för att följa eller medverka aktivt i och föra diskussioner. På LinkedIn är nätverkande professionellt och jobbrelaterat, du håller din profil uppdaterad med dina tidigare erfarenheter, nuvarande jobb och dina föregående. Din profil är även ett digitalt CV.

Du kan befinna dig på LinkedIn för att finnas sökbar eller för att aktivt söka jobb och finnas tillgänglig för eventuella rekryterare som letar efter rätt kandidat för ett jobb. LinkedIn bygger på nya kontakter, potentiella kunder, människor som delar med sig av sin kompetens eller söker samarbetspartners.

För att komma igång finns det några enkla steg som du bör ta. Vi vill gärna bidra till din framgång och kommer dela med oss av tips och råd från oss och andra. Vi själva är aktiva användare av sociala medier, och samarbetar med flera "proffs" som vi lär av varje vecka. Nätverkande är underbart - och vi är aldrig utlärda! Om du har feedback, tips och råd du vill dela med andra får du gärna kontakta oss.

En bra profil kräver lite jobb och förståelse för grunderna. Vi lär dig hur!

Trevlig läsning
//Team Tjänsteportalen
Del av SkanPers Kommunikation AB