SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Gott ledarskap

- Det krävs gott självförtroende hos en ledare för att hålla en upplyftande ledarstil.

Tag CloudArkiv

2012

2013

2014

2015

Gott ledarskap måste handla om att få alla medarbetare att må bra, prestera på sin bästa nivå och samtidigt ha roligt. Då kommer det goda resultatet av bara farten. 

Gott ledarskap

June 21, 2014 at 8:36 AM

Jag har kommit i kontakt med många olika typer av chefer. Dom bästa har skapat positiva arbetsförutsättningar som har utvecklat människor långt utöver det dom själva trodde var möjligt. Någon enstaka har varit manipulativ, intresserad av egen vinning och nedbrytande för omgivningen. Företagets resultat har varit en direkt följd av ledarstilen - tillsammans med vissa andra faktorer. 

Det krävs gott självförtroende hos en ledare för att hålla en upplyftande ledarstil. Man behöver känna sig själv väl, ha koll på målsättningarna och förstå den enorma kraften i medarbetarnas välmående. Det behövs många såna ledare. Det goda ledarskapet behövs i såväl traditionella organisationer som i tillfälliga projekt och spontana grupper. 

Här kommer det personliga varumärket in i bilden. Ju bättre koll på varumärket, desto större chans att vara en tydlig och inspirerande ledare som gör skillnad tillsammans med andra.

Anna-Karin Lingham hjälper dig att bli medveten om ditt personliga varumärke, utveckla det och styra det i den riktning du önskar.
Prenumerera på nyhetsbrevet Visa Ditt Rätta Jag.
Du får varje månad ett brev med insikter och inspiration kring ditt personliga varumärke.


Tags: DU som ledare Ditt professionella rykte PERSONAL BRANDING Branding
Category: Branding Ditt professionella rykte Du som ledare PERSONAL BRANDING

Kommentera gärna!

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.