SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Good enough

- Eller leverera med excellens?

Kategorier


Tag CloudAv någon konstig anledning har tankesättet med “good enough” fått fotfäste i vårt land och blivit accepterat. Men jag tycker att detta är ett astronomiskt feltänkande som också kommer att påverka ditt professionella rykte. Vem väljer en konsult som levererar lagom bra eller rekommenderar ett företag som är lagom bra? Är vi trygga med en lagom bra pilot? Är det många som tänker “good enough”, då väljer man ofta den billigaste. Är det här du vill konkurrera?

Good enough

August 05, 2012 at 12:10 AM

Men, det finns något helt annat på spel här. Forbes Magazine publicerade nyligen en intressant undersökning från The Carnegie Institute of Technology som visar att 85 procent av den finansiella framgången för tekniska konsulter är beroende av deras personliga styrkor. Man konstaterar också att: “Chockerande låga 15 procent var beroende av deras tekniska färdigheter.” Jag är inte så förvånad.

Här finns nämligen nyckeln till att kunna leverera med excellens och konkurrera på ett helt annat plan utan att det egentligen blir jobbigare eller tar längre tid. När du genom ditt professionella rykte känner dina upplevda styrkor och unika kvaliteter, då kan du också kombinera dina talanger med din passion och ambition och förstärka dessa nyckelegenskaper. Du kommer att inspirera, skapa en trovärdighet och du kommer att sticka ut på en annan nivå med din excellens – du blir den kunden lyssnar på, väljer och rekommenderar.

Per
PerFrykman.comTags: Arbetsliv DU som ledare Ditt professionella rykte Du din största tilgång
Category: Ditt professionella rykte Gästbloggare

Kommentera gärna!

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.