SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Berätta DIN historia

- Fakta laddad med känslor.

Kategorier


Tag CloudSjälvklart så vill jag ständigt utveckla mitt professionella rykte och jag har en tagline – mitt professionella rykte i en mening:

Berätta DIN historia

October 16, 2012 at 12:04 PM

”Med sin pionjäranda tar Per ditt professionella rykte till en ny dimension och inspirerar dig att utmana det mediokra och sticka ut som unik.

Att jag räknas som pionjär av min professionella omgivning känner jag en stor ödmjukhet inför och det är naturligtvis något jag vill fortsätta att vara. Jag tror inte på talesättet att ”think outside the box” för där finns bara vakuum – istället vill jag vara ”on the edge” och möta spännande människor, bryta nya idéer och ta oss ifrån de myter som så starkt begränsar oss.

Att ta sitt professionella rykte till en ny dimension är min passion och jag kommer att vara en nörd på detta. Det är det i särklass viktigaste vi har och jag vill sprida de oerhörda möjligheter som detta skapar. Det är ett näst intill outnyttjat område och här finns så stora konkurrensfördelar vare sig du är på jakt efter nya uppdrag, nya kunder och vill utveckla dig på ett nytt spännande sätt. Och vilka möjligheter skulle det inte skapa för de som lämnar högskolor och universitet. Tänk om alla . . .  ! Tanken svindlar.

Att utmana det mediokra och sticka ut som unik är också något som är heligt för mig. Jag kommer alltid att utmana tänket ”good enough”, inte minst eftersom jag själv som kund inte letar efter eller väljer ”good enough”. När man känner sitt professionella rykte, då har man alla möjligheter att sticka ut som unik genom att förstärka det man är bra på och sluta fokusera på sina svagheter. Ingen blir framgångsrik på dessa.

Per Frykman, 
perfrykman.comTags: Ditt professionella rykte Du din största tilgång
Category: Ditt professionella rykte Du - din största tillgång

Kommentera gärna!

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.