SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Referenser

- Vad säger våra kunder och användare om vårt nätvärk?

Smedjebacken-kommun
Ett gott samarbete med lyhördhet för vad vi som kunder önska. Med sina breda profiler och nischade annonseringar anser vi att det har genererar till fler sökande i våra rekryteringar som kan vara svårrekryterade tjänster. 

Patricia Andersson. Personalsekreterare

Nara ABJag hamnade i ett akut läge mitt i en rekrytering av en nyckeltjänst till företaget – den som skulle genomföra hela rekryteringsprocessen kunde av olika anledningar inte fortsätta sitt uppdrag.

Jag fick tips om Ellen på SkanPers och på några få dagar hade jag lämnat över en väldigt viktig del av rekryteringsprocessen, att genomföra 16 telefonintervjuer på en vecka och hinna ge mig återkoppling.

Ellen var väldigt snabb på att förstå vilken typ av profil jag sökte. Hon hade en förmåga att känna in vårt företags kultur och vad som behöver finnas hos en medarbetare som ska börja sin anställning hos oss. Ellen gav även ett mervärde genom att, hos de hon intervjuade, skapa ett ökat intresse för vårt företag och för tjänsten. Man kan lugnt säga att hon överträffade mina förväntningar med tanke på de förutsättningar hon gavs! 

Jag kände mig trygg med Ellen. Hon är snabb, effektiv, noggrann och har en väldigt god förmåga att förstå ett uppdrag på kort tid. Hon ger direkt och tydlig återkoppling samt har ett professionellt förhållningssätt.“

Bästa egenskaper: Värdefull, Punktlig, Stor integritet

Anders Roxström, VD NÄRA AB

hygiengruppen1 SkanpersMediaHygienegruppen växer. Vi är unika och vi siktar högt! Vi vill nå nya marknader och valde SkanPers som samarbetspartner för att nå ut via nätet och i sociala medier. De är innovativa, kreativa och har effektiva lösningar för att nå ut genom ett flertal olika kanaler i hela Norden. Vi tackar för ett professionellt bemötande och bra service.

Försäljningschef Sven Nyberg

HCL permanent|SkanPers MediaI have been working with Ellen for many years. Throughout this time she has always provided an outstanding service. Ellen knows the market, is tenacious and credible and can be relied upon to only put excellent candidates in front of you. 

Ellen is by far the best recruiter and business woman I have ever worked with, she listens and understands your requirements, she has a vast amount of knowledge and experience as well as an excellent reputation and a knack for coming up with excellent results. Her follow up and follow through is impeccable. 

Ellen’s passion for her clients makes her an absolute gem and someone I would recommend to medical professionals and clients alike without hesitation. 

Top Qualities: Great Results, Expert, High Integrity

Jirina Baker
Recruitment Manager HCL permanent

TalangBanken.se|SkanpersMEdia.seSkanPers gründare Ellen är en positiv, framåt och trovärdig person som tar sig an ditt uppdrag med ett genuint intresse. Kombinationen av kompetens, värme och en stor portion humor gör att det är lätt att samarbeta med Ellen. Kloka råd och synpunkter kring marknadsföring och sociala medier får du på köpet. 

Susanne Sundling
Entreprenör & grundare Talangbanken

Presenta.se| JobbPortalen.noPresenta är marknadsledande inom segmenten: reklamgodis, profilprodukter och presentreklam. Med över 25 års erfarenhet av att leverera företagsgåvor till små och stora företag i både Sverige och Finland vet vi vad kunderna kräver och förväntar sig.

När vi gör våra mediaval är jag noga med att arbeta med företag och personer som "vill lite mer" och inte nöjer sig med att vara en i mängden. SkanPers vill mer, gör mer och ger oss de verktyg vi behöver genom goda råd, ett professionellt bemötande och bra service. Presenta ser fram mot ett långsiktigt fortsatt samarbete med SP!

Magnus Karlsson
VD, Presenta of Scandinavia AB

https://tjansteportalen.se/files/1613/9963/4506/prfektkontor_noborder.gif
PRfekt kontor vill synas på nätet och vara närvarande i sociala medier! 
Vi är bra på det vi gör men har svårt att hinna med marknadsföringen. Det lämnar vi till SkanPers som är duktiga på det de kan. SkanPers har besparat oss timmar, energi och pengar genom att sprida PRfekt kontors utbud och budskap till de målgrupper vi vill nå. 

Vi ser fram emot ett givande samarbete. //Anders Östmar

Verisure_LogoVi söker alltid säkerhetsrådgivare.
Via SkanPers får vi rätt kompetens, erfarenhet och personlighet. 
SkanPers ger oss alltid ett personligt bemötande med att de sätter sig in i både våra behov och utmaningar.
Bara att få förslag på nya annonstexter 
har gjort att vi kunnat få fler och rätt sökanden till våra tjänster. Tack för att ni även hjälper oss att sålla ansökningar så att vi sparar tid genom att bara få kvalificerade människor som oppfyller vår kravspec.

Franchisetagare hos Verisure Sverige AB

Jeg har i mange år hatt en drøm om å jobbe i utlandet, og her sitter jeg i De Forente Arabiske Emirater og lever drømmen. 

Takket være informasjon og nyttige linker via deres nettverk fant jeg "rett" arbeidsgiver for meg, og fikk heldigvis muligheten til å jobbe i Dubai.  Det tok sin tid, men dere "advarte" meg på forhånd. Helt og holdent verdt det etter min mening - takk for at dere finnes!

Grete, intensivsykepleier på jobb i Dubai! 

Jag blev tvungen att byta arbetsgivare. I samma veva fick jag kontakt med SkanPers. Inom en månad hade jag fått en ny arbetsgivare via kontakter i SkanPers nätverk. Nu jobbar på den bästa arbetsplatsen, mycket fritt arbete under eget ansvar, många varierande uppgifter och massor av saker att få lära sig. Det jag trivs bäst med som snickare är att skapa nya miljöer, stilar och saker. Hos min nya arbetsgivare får jag göra allt det och lite till. Tack SkanPers, för snabb och pricksäker träff med klockren arbetsgivare.

Jonas
Utbildad finsnickare från St Eriks gymnasie

Vestvågøy kommuneVestvågøy kommune har store ambisjoner, idag og for fremtiden. Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, og for å legge forholdene til rette ønsker vi myndiggjøre våre ledere og medarbeidere, samtidig som vi tydeliggjør vårt ståsted, staker ut kursen og legger til rette for at alle vi skal bli enda litt dyktigere i morgen enn vi er i dag.

Vårt omdømme er godt, det ønsker vi både ivareta
og utvikle. Ønsket om å tiltrekke og beholde gode medarbeidere gjør at vi hele tiden leter for å finne gode løsninger - noe Jobbportalen og SkanPers virkelig bidrar med. Vi får tett og personlig oppfølgning, gode ideer til fornyelse, markedsføring mot kandidater i inn- og utland og stadig litt mer enn forventet både i form av innsats, bredde og resultater.

Vi er meget godt fornøyd med samarbeidet, og kan varmt anbefale SkanPers og nettverk for omdømmebygging og annonsering av stillinger.

Irene Hansen
Personalsjef Vestvågøy kommune

Byggpojken|SkanPers MediaI en branch där i princip alla företag söker personal idag, så har det varit tufft att rekrytera på egen hand. Med ett modernt, enkelt och attraktivt koncept fick vi snabbt resultat, bra service och förståelse för att vi har ganska mycket att göra. Ett bra resultat på lite underlag. 

Jag rekommenderar Skanpers - kvalitet till rätt pris! 
Mathias Ajland, VD Byggpojken AB

Krødsheard kommuneKrødsherad kommune ligger ved foten av Norefjell,
og vi som bor i kommunen er svært stolte over den naturflotte bygda vår! Som en relativt liten kommune er vi sårbare om vi mangler personell, derfor er omdømmebygging og langsiktig markedsføring meget viktig for oss. 

Vårt samarbeide med Jobbportalen og SkanPers er utelukkende positivt. Det er en seriøs leverandør som gjør sitt ytterste når det gjelder service og rask behandling. Det er en stor fordel å være synlig på flere nettsider i Norge og Sverige gjennom en og samme partner, og vi har aldri opplevd at noe ikke har ordnet seg. Vi anbefaler gjerne Jobbportalen og SkanPers for alle som har behov for nye medarbeidere

Personalsjef Thore Sveum 
Krødsherad kommune

Instacruit|SkanPers MediaInstacruit liker flyvende starter! Vi er strålende fornøyd med +50 nye registrerte kandidater på under et døgn og gleder oss til fortsettelsen sammen men SkanPers. SkanPers når karrierebevisste nordmenn på jakt etter nye muligheter!

Niklas Lerner CEO Instacruit

Tana kommune|SkanPers MediaVi ønsker at arbeidsplassene i Tana kommune karakteriseres med høy kompetanse, likestilling, medbestemmelse, samarbeid, fleksibilitet, utvikling og frihet. Trygghet for våre medarbeidere er også en trygghet for kommunens innbyggere som søker kvalitet i det kommunale tilbudet. Vi har klare mål, og konkrete strategier som vi søker nå gjennom energi, drivkraft og konstruktive ideer fra hele organisasjonen.

Vi stiller krav og høye forventninger til våre leverandører og samarbeidspartnere. Jobbportalen og SkanPers går mye lengre enn andre avtaler vi har hatt. De har kompetanse, erfaring, kreativitet og pågangsmot. De har forståelse og respekt for kultur, beliggenhet og våre behov. De fornyer seg, og ser stadig nye muligheter for å bidra til at vi tiltrekker rett personer til vår arbeidsplass. Jeg er veldig fornøyd med den avtalen vi har, og ser fram til å videreutvikle kommunens omdømme både internt og eksternt i samarbeid med dere.

Vigdis Blien
Personalleder Tana kommune

Lindö hotell| Skanpers MediaSkanPers har hjälpt till med annonsering och rekryteringsuppdrag för vår räkning. Vi vill tacka för ett gott samarbeta och rekommenderar dem varmt till andra inom hotell och restaurangbranschen.

Sofie Holmgren
Hotellchef Lindö Hotell

NextU|SkanPers MediaAtt hitta rätt person till våra kunder är viktigt för oss, och SkanPers Media är ett av de nätverk vi väljer att använda. SkanPers gör våra annonser synliga dygnet runt genom ett flertal olika kanaler i Norden.
I kombination med stor närvaro i sociala medier sparar vi tid, pengar och energi på det som jobb de gör för oss. 

Stefan Lidén,
VD NextU

https://tjansteportalen.se/files/5714/0015/3190/lindgarden.jpg
Med att restaurangbranschen sedan flera år tillbaka lider utav brist på bra kockar är det svårt att hitta kompetent personal. Tidigare har jag bara valt att annonsera efter personal i traditionella medier, många gånger utan större resultat.

Men med Skanpers vågade jag pröva ett nytt sätt att annonsera, att istället söka personal via deras nätverk. Tack vare SkanPers hjälp kan jag nu nå ut med min annons i hela Skandinavien.

Källarmästare Lars-Gunnar Lindquist
Värdshuset Lindgården på Gotland

I reached out to SkanPers and Ellen in my search for a new position, not realizing that she was based in Sweden. Even though she could not personally assist me in my search, she proposed reaching out to her extensive network. 

In just a few days I had a few contacts in my area, multiplying my chances of finding a position that fit my criteria. Ellen went above and beyond with no reason other than helping somebody in need, I can only imagine how great she must be when she has greater incentive. Highly recommended. 

Top Qualities: Great Results, Personable, High Integrit.

Gavynn Wells, Sales Manager at Inbound Call Experts
Boca Raton, Florida

Tack SkanPers!
Tack för jobbförslag och jag ska ta mig tid och kika på dessa ordentligt. 
Tack även för ett trevligt samtal med goda råd. 

Monica, arbetslös men ikke värdelös.