SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

Mitt professionella rykte

- Mitt varumärke och min i särklass främsta tillgång!

Category List


Tag Cloud"I think reputation is really all you have in life – and that´s something you´ve got to fight to protect” 

Sir Richard Branson

Mitt professionella rykte

July 10, 2012 at 12:36 AM

Genom samarbetet med Karin Sandin och Per Frykman har jag fattat intresse för att jobba med mitt professionella rykte. Genom analysen bad jag 14 kunder och kollegor besvara en enkät. (allt sker naturligtvis helt anonymt) Karin och Per analyserade hela materialet, och presenterade så en unik sammanställning av hur mitt professionella rykte ser ut, samt en tagline - mitt professionella rykte i en mening. Det är något som dels har förankring i verkligheten – såsom folk verkligen har beskrivit mig – dels något att leva upp till varje dag.

En personlig tagline är en kort formulering av en persons professionella rykte, eller varumärke. Det här är något vi kommer att se mer och mer av, allteftersom det blir viktigare att lyfta fram personerna och inte bara organisationerna de jobbar på.

Hela rapporten innehåller positiva sidor och förbättringsområden, och även Karin och Pers idéer, tankar och tips till hur jag kan utveckla ditt professionella rykte vidare.
Här är kortversionen:

Ellen är professionellt komplett och med sin strålande personlighet och

briljanta kundtänkade skapar hon vinnande koncept.

Ellen går alltid hundraprocentigt in för sitt arbete, hon har ett briljant kundtänkande och bryr sig om sina kunder och kollegor på ett genuint sätt. Hon älskar att arbeta med människor och processer och gläder sig att se andra lyckas. Hennes goda humör och initiativförmåga smittar och hon vill göra alla lyckliga både på ett personligt och ett professionellt plan. Med sitt engagemang, drivkraft och nyfikenhet hittar hon alltid nya möjligheter för att finna den bästa lösningen

Ellen har både varit medarbetare och ledare vilket gör henne professionellt komplett och en stor resurs. Hennes medmänsklighet, mod och värme inger en stor trygghet och en tydlig ledarstil som skapar en god atmosfär. Hon är professionell, inlyssnande och arbetar långsiktigt - hon skapar ett vinnande koncept. Ellen är en strålande personlighet som står upp för sina värderingar, tar alla människor till sig och gör alltid det lilla extra. Många vill jobba med henne just för den hon är och det hon gör. The sky is the limit!

"Fördelen med den här metoden är att det på ett strukturerat sätt samlar åsikter från flera personer och på så sätt skapar en bild som i stor utsträckning bygger på andras uppfattning. Ett annat sätt att jobba med det professionella ryktet kan vara att utgå mer från sig själv – hur man ser på sig själv, var man är på väg och hur man vill uppfattas. Båda metoderna fungerar, men angriper frågan från lite olika perspektiv: Fokus på omvärldens bild, förankrat i hur du ser på det; jämfört med fokus på hur du ser på det, förankrat i omvärldens bild"

Läs mer om ditt professionella rykte »

//Ellen Øiesvold PalsenTags: Professionell framgång DU som ledare Ditt professionella rykte VD blogg
Category: Ditt professionella rykte Du - din största tillgång Du som ledare Professionell framgång VD blogg

Kommentera gärna!

Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.