SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se
Bromölla kommun| TjanstePortalen.se

Välkommen till Bromölla!

Bromölla ligger i nordöstra Skåne vid gränsen mot Blekinge. Vi har den lilla kommunens fördelar med närhet och korta avstånd både geografiskt och mellan människorna. Här finns goda kommunikationer mot övriga Skåne och Blekinge. Bromölla har vacker och omväxlande natur med allt ifrån öppna landskap till bokskogar och stränder vid Östersjökusten. I kommunen finns Skånes största sjö, Ivösjön.
I kommunen bor omkring 12 600 personer, varav nästan 7 500 bor i Bromölla tätort.

Niclas Bromölla kommunJag är en öppen och positiv person, söker livskvalitet och vill känna att jag gör skillnad. Med en lydhörd arbetsgivare och bra kollegor fungerar mitt jobb klockrent.

Niklas Lehtikangas, personlig assistent Läs mer »Camilla Bromölla kommunAtt ha en arbetsgivare som ger mig tid att lyssna
och tid att göra det lille extra gör att jag känner mig nöjd när jag lämnar jobbet. En riktig skön känsla! 

Camilla Nilsson, personlig assistentLär mer »I Bromölla kommun arbetar närmare 1000 personer. Vi arbetar med våra medborgare i fokus och vår metod är systemtänkande genom Vanguardmetoden.

I Bromölla har vi en vision, så här börjar den:
Välkomna framtiden med oss i Bromölla, en del av regionen. I Bromölla lever vi det goda livet. Vår livsmiljö erbjuder attraktiv variansrikedom med boende, samhällsengagemang och näringsliv med oss invånare som samhällets bärkraft. 

Kommunens centrala läge med utbyggd infrastruktur bidrar till att utveckla den livs- och boendemiljö som vårt samhälle erbjuder. Rörligheten öppnar upp för att omvärlden får tillgång till vår arbetsmarknad. Kultur, utbildning och våra naturvärden. För oss i Bromölla är innovation centralt för att utveckla våra naturvärden.

Här hittar du hela visionen www.bromolla.se/bromolla_vision

Bromölla kommun| TjanstePortalen.se
Bromölla kommun| Facebook|TjanstePortalen.se
Bromölla kommun| LinkedIn|TjanstePortalen.se
Bromölla kommun| Instagram| TjanstePortalen.se
Lediga jobb Bromölla kommun| TjanstePortalen.se

sofie_block Bromölla kommunDet bästa med mitt jobb är att få träffa patienter i deras hem. Hemsjukvården är mycket mer spännande än vad många tror då vi får jobba med helheten kring patienten.

Sofie Block, legitimerad sjuksköterska inom hemsjukvårdenLäs mer »

jimmy_pedersen Bromölla kommunHär är en arbetsplats där man har bra stöttning och motivation i från närmaste cheferna som stöder oss i vår kompetensutveckling. Relationen med barnen och med mitt arbetslag gör att jag vill stanna kvar.

Jimmy Pedersen, jobbar på fritids Läs mer »

emma_svard Bromölla kommunJag är en äkta Bromölla-tjej! Född och uppvuxen i Bromölla, bor idag med familjen i Edenryd. Som småbarnsmamma är det fantastiskt att ha nära till mitt arbete, det gör det lättare att få livspusslet att gå ihop. I Bromölla har jag nära till allt.

Emma Svärd, jobbar som lärare Läs mer »

berit_karlsson_Bromölla kommunJag tycker själv att jag jobbar på en fantastisk arbetsplats med närhet till skog, hav, sjöar och kontinenten. Det bästa med jobbet med dessa goa fantastiska barn, är att varje morgon mötas utav deras tindrande ögon som nyfiket undrar:

Berit Karlsson, Lärare för årskurs 1 Läs mer »