SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se

ulrika gabriel coach Är du där du vill vara i ditt liv just nu?
Ulrika gabriel coach Känner du att du har en balans som du mår bra av?
Ulrika Gabriel coach Kan du urskilja och hitta de mål som du vill nå?
Ulrika Gabriel Coach Känner du dig nöjd med förhållandena i ditt arbetsliv som chef eller medarbetare?

Om du har svarat nej på någon (eller flera) av dessa frågor,ska du veta att du troligtvis är närmare dina mål och önskemål än du tror.

  1. Det första steget mot en förändring är att inse att en förändring måste till.
  2. Det andra steget är att inse att det är du som måste se till att det blir av.

Jag heter Ulrika Gabriel och jag är pedagog och beteendevetare med inriktning mot arbetslivspsykologi.

Att få hjälpa andra att se sina möjligheter och att sedan att hjälpa dem att utnyttja dem för att nå sina mål - det är ett fantastiskt jobb.

Jag har en tro på att vi alla kan utvecklas, förändras och växa i våra olika roller i livet. Jag tror också att det är nödvändigt att våga göra det kontinuerligt.

Däremot är det en viktigt insikt att komma till att vi alla har olika förutsättningar. Det är först när vi slutar att jämföra oss med andra och istället riktar blickarna mot oss själva som vi kan påbörja ett positivt förändringsarbete. Vi måste alla utgå från vem just vi är, se våra förutsättningar och möjligheter som vi kan börja utvecklas.

Att ha balans i livet och må bra både fysiskt och psykiskt är viktigt. Att sträva efter perfektion är ingen ide. Det är bara en utopi som inte gör någon lycklig. Det gäller istället att hitta balansen och en glädjefull och hållbar livsstil. Det är ett ständigt pågående jobb där vi ska se till att det blir så trevligt som möjligt på vägen.

Jag ser mycket fram emot att finnas med på Tjänsteportalen. Här kommer jag att bidra med inspiration och motivation med fokus på att du ska ha ett bra arbetsliv oavsett om du söker jobb, trivs på din arbetsplats eller är intresserad av att utvecklas på ett personligt- eller affärsmässigt plan. Min tanke är att skriva "brett" om det som rör personlig utveckling och arbetsliv så att alla hittar något som är intressant och utvecklande. Kontakta mig gärna om du har tankar och förslag på ämnen att skriva om. Ulrika,