SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se
Lediga jobb Torsby kommun| TjanstePortalen.se

Välkommen till Torsby kommun

Torsby är en stor, vacker och sportig kommun på toppen av Värmland med blånande berg, glittrande vattendrag, lantlig charm och unika möjligheter till ett aktivt liv med vildmark runt knuten. Vi har ca 12000 invånare varav ca 1100 är anställda inom kommunen, flertalet inom förskola, skola samt vård och omsorg.

Arbetsglädje och stolthet, balans i livet och tid för familjen
Det finns många fantastiska människor i Torsby kommun, medarbetare som brinner för sina jobb och känner att de gör skillnad! Våra medarbetare är bland de friskaste i Sverige och kommunen har sedan flera år lägsta sjukfrånvaron bland Sveriges kommuner. Torsby kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare med medarbetare som känner arbetsglädje och stolthet, har balans i livet och tid för familjen.

Torsby har mycket att erbjuda sina invånare, både på fritiden och i arbetslivet. 
Med ett flertal skolor att välja bland är vi en av de kommuner i Sverige med högst lärartäthet. Här finns ett modernt akutsjukhus, en väl utbyggd kulturskoleverksamhet och en stor gymnasieskola. Med Sveriges sydligaste vildmark runt knuten, med allt från storviltsjakt till högklassiga fiskevatten, riktiga skidbackar och spår med natursnö och många härliga stränder, sjöar och älvar för fiske, sol, bad och båtliv.

Lediga jobb Torsby kommun| TjanstePortalen.se
Torsby kommun LinkedIn| TjanstePortalen.se
Torsby kommun Twitter|TjanstePortalen.se
Lediga jobb Torsby kommun| TjanstePortalen.se