SkanPers Kommunikation

TjanstePortlen.se
Hylte kommun| TJanstePortalen.se

Ett Hylte med utvecklingskraft, stolthet och medmänsklighet

I Hylte är livet lite enklare. Här finns det tid att mötas. Att växa upp här är tryggt, stimulerande och skapar goda förutsättningar för livet.
Det är en stor trygghet att leva på en plats där människor känner varandra, där ditt engagemang gör skillnad både på arbetet och på fritiden. Vi tror att ett aktivt och socialt liv nära service och natur skapar välmående. I Hylte kommun är det nära att ta sig till såväl jobb som fritidsaktiviteter och vacker natur.  Människor har möjlighet att både utvecklas på arbetsmarknaden och finna ett attraktivt boende i Hylte.

Ann_Erlandsson_larare_Rydobruks_skola.jpgVad är det bästa med jobbet?

- Här får jag som lärare jobba som spindeln i nätet. Det är fantastiskt att se när de större eleverna inspirerar sina yngre klasskompisar i klassrummet eller när en elev plötsligt knäcker läskoden. Det ger en kick att få vara med om det. Jag får massor av energi av eleverna varje dag. 

Ann Erlandsson, lärare Läs mer»

monica_Hylte_kommun.jpgVad är det bästa med jobbet?

Vi har en fantastisk skolmiljö som inbjuder till undervisning utomhus. Jag ser positivt på att att våra elever fått börja använda digitala hjälpmedel. Det öppnar nya dörrar i skolans värld. Kommunen och skolan ser till att vi lärare får utbildning och stöd i processen så att alla känner trygghet. 

Monica Fearn, lärare Läs mer»

http://www.hylte.se/
Hylte kommun facebook| TjanstePortalen.se
Hylte kommun Twitter| TjanstePortalen.se
Hylte kommun LinkedIn| TjanstePortalen.se
Lediga jobb Hylte kommun| TjanstePortalen.se

Frida-Hylte_kommunVad är det bästa med jobbet?

En stor del av mitt arbetet handlar om att möta andra människor. Det gäller att vara kreativ och hitta lösningar. Allra bäst är det när man arbetat intensivt för att komma på en lösning och när vardagen börjar fungera och personen och de anhöriga känner sig trygga och glada. Då är det riktigt roligt. 
Frida Gustafsson, handlläggare 
Läs mer» 

erik-Hylte_kommun.pHur ser en vanlig dag ut?

- Jag planerar och håller i olika utbildningar.
Det är viktigt att våra kommuninvånare vet hur man förebygger och undviker olyckor men även hur man agerar om olyckan skulle vara framme. Jag är även operativt insatsledare vilket innebär att jag leder räddningsinsatsen vid olyckor. Bra arbetskamrater är helt klart det bästa med mitt jobb. Erik Lindqvist, insatsledare Läs mer »

Cecilie-Hylte-kommunVad är det bästa med jobbet?

- Det bästa är att jag är en aktiv del i samhällsutvecklingen, att jag kan påverka.
Folk frågar vad jag tycker och det känns fantastiskt coolt. Väldigt, väldigt roligt, läskigt och svårt. Även om det är politiska beslut som avgör så arbetar jag tillsammans med exploatören för att förbereda och komma fram med förhoppningsvis bra förslag. Jag är en del i samhällsutvecklingen. Det trivs jag med. 
Cecilia Emanuelsson, planarkitekt Läs mer »

Emilie-Hylte_kommun.Hur ser en vanlig dag ut?

- Jag arbetar tillsammans med patienten, personal inom vård och omsorg och anhöriga för att ge patienten en självständig vardag. 
Det är ett varierat jobb med hembesök, träning, samarbetsmöten och administrativa uppgifter. Jag planerar min tid ganska fritt utifrån vilka behov mina patienter har, det passar mig.
Det är roligt att åka ut. Jag hade inte tyckt om att sitta still en hel dag. 
Emelie Johansson, fysioterapeut Läs mer »

I Hylte kommun arbetar runt 900 personer och varje medarbetare har en betydelsefull roll inom organisationen. Tillsammans ansvarar vi för människors ekonomiska
och sociala trygghet, vård och omsorg samt bästa möjliga uppväxtvillkor. Hylte kommun ska vara en attraktiv arbetsgivare, där medarbetarnas hälsa, utveckling och arbetsglädje är nyckeln till en framgångsrik och effektiv kommunal verksamhet. Vi erbjuder attraktiva jobb som ger stora möjligheter för dig som anställd att utvecklas.
Tillsammas ansvarar och medverkar vi till ett gott arbetsklimat för alla.